CD&V fractie Zwevegem vraagt duidelijkheid rond aanstelling jeugdhuiscoördinator

jeugdhuisHet Nieuwsblad di 29 jan 2013: Op basis van de informatie die eerder verscheen in de pers wilde de CD&V-fractie tijdens de gemeenteraad van maandagavond duidelijkheid betreffende de beslissing van het schepencollege

om de vacature van jeugdcoördinator niet in te vullen. CD&V wou horen op welke motieven die beslissing genomen werd en tevens ook duiden op de consequenties van deze beslissing.

Gevaarlijk spel

Deze beslissing gaat in tegen het goedgekeurde jeugdbeleidsplan én hierdoor dreigen een pak subsidies, specifiek gekoppeld aan de functie van jeugdcoördinator, verloren te gaan aldus Sem Vanhessche van CD&V Zwevegem.

Meerprijs

Er wordt ook te weinig rekening gehouden met het feit dat er reeds een selectieprocedure afgerond is waarbij kandidaten geselecteerd werden. Goede kandidaten wachten nu eenmaal niet op een financiële audit van het bestuur en zullen elders aan de slag gaan. Door dit uitstel loopt men het risico ook een meerprijs te moeten betalen voor een nieuwe selectieprocedure.

CD&V wil daarom snel duidelijkheid. We hopen dat er in de komende legislatuur niet zal bespaard worden op jeugdwerking want de jeugd is de toekomst sluit Vanhessche af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *